Reth Nesh
<

Greeen Center

Green center paraqet ndërmarje dinamike e cila në një vend nëpërmjet objektit të përkryer në një hapesire prej 3000 m2 në tre kate ofron dizajne bashkëkohore dhe me stil në industrine e mobiljeve,ngjyrat aktuale dhe linjat më të reja në rregullimin e hapësirave të jashtme dhe të brendshme. Green Center D.O.O vepron vec me ne një periudhë disa vjeçare me salonin vetanak në Gostivar për shitje me shumicë dhe pakicë si dhe disponon me zgjedhje asortiman të gjërë të mobiljeve si në vijim: tavolina për ngrenie,vitrina,komodina,garnitura,dhoma gjumi,dhoma për fëmije,mobile për zyrra-biro,tavolina dhe të tjera të cilat janë të përpunuara nga druri masiv,medijapani,lekura,eko-lekuëe,stof,stof të thurrur,mikrofiber dhe materiale të tjera nga firma me renome nga shtetet sic jane: Italia,Turqia,Sërbija dhe Kina. Green Center D.O.O posedon Parkun e vet për Transport nëpërmjet të cilit edhe ben distribuimin dhe montimin e mallit tregëtar deri tek bleresit në tërë shtetin. Kompania jonë merret me impotin e mobiljeve bashkëkohore,moderne dhe ekskluzive jo vetëm për nga dizajni por edhe për nga kualiteti I larte dhe mënyra e përpunimit,me anë të cilave u ofrohet shanse për të krijuar,jetuar dhe për të punuar në një hapesire komplet ndryshe dhe ambient te ri. Me shpresë të bashkepunimit të ndersjelle ju mirepresim te na vizitoni në qendren tonë për shitje.

Shërbimet


PËRMES SHITJES SE PRODUKTEVE TONA SIC JANE DHOMAT E GJUMIT,DHOMAT PËR FËMIJE,GARNITURAT,TAVOLINAT PËR NGRENIE,KOMODINAT,TAVOLINAT,MOBILJET PËR ZYRRA-BIRO,KARIGET OFROJME TRANSPORT DHE MONTIM FALAS NE KOHË TË CAKTUAR DHE VEND TË CAKTUAR..

GreenCenter

DIZAJN për Banim

PËRKUSHTIM MAKSIMAL RRETH KOMFORTIT DHE KOMODITETIT TË HAPËSIRAVE TUAJA PRIVATE,SHTËPIVE KU BANONI.

GreenCenter

DIZAJN ZYRRA-BIRO

PRODUKTET TONA JANË ELEMENT KRYESOR PËR AMBIENTIN TUAJ TË PUNËS NGA KU EDHE VARET EFEKTIVITETI DHE NIVELI I ORGANIZIMIT,ADMINISTRIMIT.

GreenCenter

DIZAJN KOMERCIAL

NJË PJESË TË OFERTËS SË PRODUKTEVE QË I OFROJME GJITHASHTU I TAKOJNE OBJEKTEVE KOMERCIALE SIC JANË HOTELET,BARET,RESTORANTET DHE TË TJERA. NE KETE PJESE TE PRODUKTEVE OFROJME NIVEL TË LARTE ATRAKSIONI QË KA TË BËJ ME MOBILJE TË CILAT JANË PJESE E SUKSESIT TUAJ NË KRIJIMIN E OBJEKTEVE TË REJA KOMERCIALE-SHËRBYESE ,KONKURUESE .

Produktet


KUALITETI I LARTË,LLOJLLOJSHMËRIA E DIZAJNEVE DHE CMIMET E PERSHTATSHME JANË SINONIM PER PRODUKTET QË I OFROJMË. DHOMA GJUMI-NË OFERTEN TONË TË DHOMAVE TE GJUMIT MUND TE ZBULONI NJË PERZGJEDHJE-ASORTIMAN I CILI PARAQET NJË GËRSHETIM TË KLASIKËS ME MODERNEN I CILI OFRON GJUM-PUSHIM TË SHËNDOSHE,GARANCION PËR ELAN TË LARTË NË FILLIMIN E DITËS. GARNITURA-DHOMA E NDEMJES PARAQET VENDIN KU MË SË SHUMTI PREJ NEVE KALOJMË NË SHOQËRI ME MË TË AFËRMIT APO MYSAFIRËT,PRANDAJ FUNKSIONALITETI DHE ELEGANCA JANË PRIMARE. TAVOLINAT PËR NGRËNIE-PËR TË QENË I PAHARUAR KONSUMIMI I PIJEVE DHE USHQIMEVE NË SHOQERI ME TE AFERMIT TUAJ APO MYSAFIRET STILI I MODERNËS DHE BAROKUT JANË PJESE E TAVOLINAVE PËR NGRENIE QË I OFROJME. KOMODINA-MJESHTERIA E KLASIFIKIMIT DHE QASJES SË SAKTË DREJT SENDEVE TUA PERSONALE,VESHMBATHE ETJ.

Multimedia


Në këtë pjesë të faqes mund të gjeni materiale të ndryshme prezentuese, Video Klipe, Foto Galeri, 3D Panorama Virtuale të GreenCenter.

Kontakt


Zona Industriale (Pikë Pagesa) 1230 Gostivar- Maqedoni

Контакт Инфо

Address

Zona Industriale,
(Pikë Pagesa)
1230 Gostivar - Maqedoni

Phone

+389 42 800 202
+389 42 210 044
+389 42 210 045
+389 70 314 310
+389 70 228 652

Leave us a message